Zoek

Modern opbergen in je woonkamer doe je met AVENTOS HK-XS

Goed opruimen en opbergen in je woonkamer is niet altijd makkelijk. Speelgoed van de kinderen slingert rond, de tafel ligt vol schoolboeken van je tiener en ook accessoires zoals de afstandsbediening, pennen, tijdschriften en de administratie slingeren rond.

Waar laat je alles? In je woonkamer zijn de kasten AVENTOS HK-XS de oplossing! AVENTOS HK-XS biedt dankzij zijn smalle bouwwijze heel wat mogelijkheden voor de vormgeving van kleine hoge kasten en bovenkasten. Dankzij de compacte constructie kunnen ook corpussen met een geringe binnendiepte comfortabel uitgerust worden. Het symmetrische beslagelement kan zowel eenzijdig of aan beide kanten gemonteerd worden. Zo kunnen ook grote, zware fronten worden gerealiseerd.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan zeker even contact met ons op.

Want to get the latest interior inspiration and kitchen tips?

Subscribe to our newsletter.

More inspiration